Over Cedin

Cedin is een organisatie van bevlogen professionals met hart voor onderwijs en zorg. We adviseren scholen die de kwaliteit van hun onderwijs willen verbeteren. Daarnaast begeleiden en behandelen we kinderen en jongeren in de jeugdhulp, dyslexiezorg of leerlingenzorg. Ouders bieden wij een steun in de rug bij de opvoeding en leerkrachten kunnen op ons rekenen als leerlingen extra zorg nodig hebben. Zo brengen wij onderwijs en zorg samen in de driehoek Kind – School – Gezin.

Cedin is een stichting met een maatschappelijk doel. Wij geloven erin dat ieder mens zich kan ontwikkelen: talenten ontdekken en benutten, belemmeringen wegnemen, kansen creëren. Daar dragen wij aan bij, al 45 jaar lang.

Wat we doen, doet ertoe. Dat maakt ons werk zo mooi!

Henk Wilbers

Directeur

Kwaliteit

Cedin wil altijd de hoogst haalbare kwaliteit leveren. Wij hechten er dan ook veel waarde aan om onze kwaliteit op peil te houden. Dat zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers over het algemeen zeer tevreden over ons zijn. Onze eigen evaluaties én die van externe, onafhankelijke kwaliteitsinstituten bewijzen dat.

Wij beschikken over meerdere lidmaatschappen en certificaten waarmee de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd wordt.

download-met-vinkje
schoolleidersregister
cedeo
iso-9001-positive-vehicle-cmyk

Cedin is aangesloten bij Onderwijsontwikkeling Nederland, de branchevereniging voor onderwijsadviesbureaus en jeugdhulporganisaties. Tevens is Cedin vriend van de Nationale Onderwijsweek.

logo-noweek
oon-1